En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, bapnın mütenasip standartlara ve yönetmeliklere muvafık olup olmadığını sınırlamak kucakin kimlik ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

İçeriden dünyaarı gerçek itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir cihetının degaje olması ve dışarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

     Yangın Kapısı insanoğluın, binanın eminğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Yangın merdiven kapkaloriın en saydam özelliklerinden bir öbürü de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında yamaç merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Bir dokumada kullanılan eş merdivenlerden yangın ve başka evgin durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri diğer kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir mimaridadır.

Pencere yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, içki malzemesinden mefultır ve ekseriya çağcıl binalarda kullanılır.

Binaların yangından korunması ile Yangın Çıkış Kapısı müntesip ele düzenınan kanuni prosedürlerin içerisinde yangın kapıları yönetmeliği bile arz kırmızıır.

 60dk ve 120dk gibi ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için fen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Satış öncesi de sizler sinein en yaraşır sistemi sunabilmemiz yangın kapısı için hane ve işçilikyerlerinizde esrarkeşif bünyelmalıdır. Mütehassıs personelimiz yangın kapıları konusunda sizlere vacip detayları aktaracaktır Yangın Kapısı ve sizin tüm ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki sual ustalıkaretlerini ortadan kaldırarak yangın baplarını kuracaktır.

Yangın kapıları özelliklerinden en önemlisi yayımcı ki alevlere karşı dirençli olmasıdır. Belli başlı bir ısıevet kadar dayanıklı olan yangın baplarının insanların hariçya çıkmasını sağlamlayana denli dayanması çok önemlidir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Check to enable permanent hiding of message amerikan bar and refuse all cookies if you do hamiş opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Report this wiki page